Installation, vedligeholdelse og rådgivning om kloakker

Har du problemer med tilstoppede
eller defekte kloakrørene i din ejendom?

Ligesom alt andet, kræver dit kloaksystem også vedligehold. Ind imellem er det nødvendigt at skifte rørene, hvis de er meget medtaget.

Jysk VVS og Kloak er din lokale kloakmester, og vi kan hjælpe dig, uanset om der er tale om reparation af kloakrør, renovering af faldstammer eller udskiftning af hele kloaksystemet.

Vores specialiseringer

TV inspektion af kloak
Rottespærre
Kloakarbejde
Højvandsluk

TV inspektion af kloak

Ved at indføre kameraer i dine kloakinstallationer, kan vi nøjagtigt identificere eventuelle skader, blokeringer eller andre problemer, som påvirker systemets funktion.

Ved brug af kamerainspektion af kloakken, kan vi også tidligt identificere problemer, som kan hjælpe dig med at forebygge større skader og dyre reparationer.

TV-inspektion er afgørende for at sikre optimal drift og vedligeholdelse af kloaksystemer, og er ofte det første vi gør, forud for en reparationsopgave.

Rottespærre

Har du mistanke om rotter i dine kloakker, kan en rottespærre sikre, at de ikke finder ind i huset.

En rottespærre er en enhed vi installerer i kloaksystemer, som forhindrer rotter i at trænge ind i bygningen gennem afløb og kloakrør. Rotttespærren er en mekanisk barriere, der lader spildevand komme ud, men forhindrer rotter i at passere tilbage gennem rørene.

Kloakarbejde

Vi kan hjælpe dig med alle former for kloakarbejde, herunder komplette installationer ved nybyg, renovering og vedligeholdelse af dine eksisterende kloakker, renovering af faldstammer og udbedring af skader på kloakrør med indvendig strømpeforing.

Brug linkene herunder til at læse mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dine kloakker.

Højvandslukke

En højvandslukke forhindrer kloakvand fra offentlige kloaksystem i at løbe baglæns ind i din bygning med risiko for opstigning i dine afløb.

Har du oplevet det før, er du sikkert opmærksom på at det ikke er en rar oplevelse når kloakvand løber retur.

Højvandslukke kan monteres direkte på afløb eller udenfor i den udvendige brønd. Vi hjælper med at vejlede dig til den korrekte installation i dit hus.

Kloakseparering

Separatkloakering er en teknik, der anvendes til at adskille spildevand og regnvand i et kloaksystem. Denne fremgangsmåde indebærer installation af separate rørsystemer til henholdsvis spildevand og regnvand, som leder til forskellige renseanlæg

Skal vi kontakte dig?

Har du brug for at vi kontakter dig vedrørende en VVS opgave? Udfyld dine oplysninger herunder, så hører du tilbage fra os.

    Hvorfor skal du vælge os?