Vi løser alle former for kloakarbejde

Vi er autoriseret kloakmester, og udfører alle former for installations- og vedligeholdelsesopgaver på din kloak.

Vi anlægger nye kloakker, og servicerer også dine eksisterende kloaksystemer, renser brønde og udfører både udbedrende og forbedrende løsninger på din installation.

Installation af kloak

Skal du have installeret ny kloak, står vores erfarne team klar til at håndtere alt fra planlægning og design til selve installationen af kloakrør, afløb og tilslutninger.

Vi sikrer, at alle vores nye kloakinstallationer opfylder de højeste standarder for kvalitet, holdbarhed og at de naturligvis overholder gældende regler og forskrifter.

Med vores ekspertise og fokus på detaljer er du garanteret en pålidelig og effektiv kloakløsning, der passer perfekt til dine behov og forventninger. Lad os hjælpe dig med at etablere en solid og pålidelig kloakinstallation, der holder i mange år fremover.

Vedligeholdelse af kloak

Vores team står klar til at håndtere enhver udfordring, uanset om det er tilstoppede rør, lækager eller behov for forebyggende vedligeholdelse.

Vi er altid på forkant med ny teknologi som sikrer effektive og pålidelige løsninger, der holder dit kloaksystem i topform.

Med vores fokus på kvalitet, pålidelighed og kundeservice kan du trygt overlade vedligeholdelsen af dit kloaksystem til os

Typiske kloakopgaver vi løser

Afhjælpning af tilstoppede afløb
Spuling og rensning af kloakrør
Rensning af brønd
TV inspektion
Autoriseret kloakarbejde
Etablering af nye kloakinstallationer
Renovering af faldstammer
Renovering af kloak
Renovering af faldstammer
Strømpeforing
Kloakservice

Skal du bruge assistance til kloakarbejde?

Vi står klar til at hjælpe dig med alle dine kloakopgaver - store som små.