Strømpeforing af kloakker

Hos Jysk VVS og Kloak har vi specialiseret os i strømpeforing af kloakker og kloakrør.

Med strømpeforing kan vi renovere kloakker og faldstammer uden at udskifte de eksisterende installationer, hvilket både er en økonomisk og tidsmæssig god idé.

Hvad er strømpeforing?

Strømpeforing er en innovativ teknik til renovering af kloakrør uden at skulle grave dem op. I processen indføres en særlig forstærkende strømpe i det eksisterende rør.

Denne strømpe er imprægneret med en silikatblanding, der hærder og danner en stærk foring indeni det gamle rør. På den måde bliver det slidte eller beskadigede rør fornyet og styrket, hvilket forlænger dets levetid og forhindrer lækager eller brud. 

Hvorfor er strømpeforing smart?

Fordelene ved strømpeforing er blandt andet, at man ikke behøver at opgrave de eksisterende installationer og derved opnår hurtigere renoveringstid og betydelige omkostningsbesparelser sammenlignet med traditionelle udskiftningsmetoder, der kræver omfattende gravearbejde.

Renovering af kloak

Strømpeforing er velegnet til en lang række anvendelser, herunder boligområder, industrielle anlæg, offentlige institutioner og historiske områder, hvor bevaring af infrastruktur og minimering af forstyrrelser er af stor betydning. Det er en moderne og effektiv løsning, der hjælper med at bevare og forbedre kloaksystemer på en bæredygtig måde

Hvor anvendes strømpeforing?

Strømpeforing er oplagt til en lang række anvendelser, herunder renovering af kloak i boligområder, industrielle anlæg, offentlige institutioner og specielt historiske områder og bygninger, hvor der er særlige behov for nænsom bevaring.

Det er en moderne og effektiv løsning, der hjælper med at bevare og forbedre kloaksystemer på en bæredygtig måde

Er der gener ved strømpeforing?

Grundlæggende er der minimalt med gener i forbindelse ved en strømpeforing.

Strømpeforing er langt mindre invasivt, end en blotning og udskiftning af de eksisterende installationer.

Strømpeforing er væsentlig hurtigere proces end en traditionel udskiftning, men mens arbejdet pågår, vil der naturligvis være afbrudt adgang til kloaksystemet.

Inden vi udfører en strømpeforing, afrenser vi de gamle rør grundigt for gammelt, opbygget skidt. Det kan potentielt medføre lugtgener mens afrensningen er i gang.

Generelt er strømpeforing er en langt mindre invasiv metode til renovering af kloakker, og da processen er hurtigere overstået, vil generne være meget begrænset.

Fordele ved strømpeforing

Ingen opgravning af rør
Ingen byggerod
Minimalt tidsforbrug
Væsentlig prisbesparelse

Hvad laver man en strømpeforing?

Vil du vide mere om, hvordan vi renoverer kloakinstallationer med en strømpeforing? Klik på linket herunder og få indblik i processen.

Hvad koster strømpeforing?

Der er mange faktorer der spiller ind, når vi beregner prisen på at renovere kloakrør og faldstammer med strømpeforing.

Eksempelvis omfanget af arbejdet, tilstanden af de eksisterende rør, tilgængeligheden på stedet.

Vi vil derfor altid inspicere installationerne, forud for at give et tilbud på en opgave.

Grundlæggende kan man dog sige, at strømpeforing er en væsentlig billigere måde at renovere kloakker på, end ved udskiftning, da der ikke skal afsættes tid til gravning, oprydning og dyre materialer.