Installation og vedligeholdelse
af varmeanlæg

Under corona, var der mange der pludselig blev opmærksomme på deres varmeanlæg.

Men det har længe været fornuftigt at overveje en udskiftning af det gamle varmeanlæg med en ny og mere energivenlig udgave.

Der findes flere forskellige løsninger til installation af varmeanlæg i det hjem. Fælles for alle nye anlæg er, at de er langt mere energivenlige end de gamle, så foruden at det er sundt for miljøet, vil der også være en stor besparelse.

Hvilket varmeanlæg skal du vælge?

Det kan være svært at sige, præcis hvilken type anlæg der er det rette for dig, da der er rigtigt mange faktorer der spiller ind, i forhold til det bedste valg. Det er eksempelvis ting som alder på dit hus, forsyning i området og størrelsen på din bolig.

Vi hjælper dig med rådgivning og indsamling af tilbud og prisoverslag, inden du går igang med installation eller udskiftning af dit anlæg.

Uanset hvilken løsning du vælger, står vi klar til at hjælpe.

Varmeanlæg i nybyggede huse

Skal du i gang med at bygge dit drømmehus, anbefaler vi, at du rådfører dig med os tidligt i processen, så vi sammen kan finde den bedste varmeløsning til din nye bolig.

Der er mange muligheder, når du bygger nyt, og vi sørger for at du kan træffe et kvalificeret og fremtidssikret valg af varmeanlæg, som sikrer dig den bedste løsning i mange år frem.

Etablering af gulvvarme

Gulvvarme er efterhånden ved at være standard i det fleste nybyggerier. Flere og flere tænker også gulvvarme ind, når de renoverer eller udskifter deres varmeanlæg.

Gulvvarme er en behagelig opvarmningsform, som sikrer en ensartet opvarmning i hele rummet. 

Mange foretrækker også gulvvarme, fordi installationerne er gemt helt væk, og ikke kræver nogen udvendig vedligeholdelse.

Uanset om du skal bygge nyt eller om du skal renovere, står vi klar til at hjælpe med installation af din nye gulvvarmeløsning.

Eksempler på varmeanlæg

Varmepumper
Gasvarmeanlæg
Solvarmeanlæg
Hybridanlæg
Elektriske anlæg

Må jeg udskifte mit oliefyr med et nyt?

Nej. Det må du i udgangspunktet ikke... I hvert fald ikke så længe der findes et bedre alternativ i dit område.

Så hvis der er adgang til fjernvarme eller naturgas i dit område, skal du skifte til en af disse opvarmningsformer.