TV inspektion af kloakinstallationer

Har du problemer med dine kloakinstallationer, vil første skridt altid være at finde frem til, hvad der forårsager problemerne.

Den nemmeste måde at finde frem til det på, er ved at lave en TV inspektion af kloakrørene. På den måde kan vi finde frem til, præcist hvad der er skyld i problemet, og ikke mindst lokalisere hvor i røret problemet er.

Kloakinspektion med kamera

Ved at køre et lille, kabelført kamera ind i dine kloakrør, kan vi følge med i hvor der er en tilstopning eller skade, så vi kan afgøre hvad der skal til for at udbedre problemet.

Kameraet er udstyret med kraftigt lys, så vi kan se alle små revner og skader, på vejen gennem røret.

Hvis det er nødvendigt med en opgravning, kan vi med stor præcision afgøre hvor vi skal grave. Det minimerer både arbejdstid og gener, da vi ikke graver mere end højst nødvendigt.

Udbedring af kloakskader

Optagelserne fra TV inspektionen vil give et tydeligt billede af, hvad der skal til for at udbedre problemet.

De fleste skader skyldes rødder der er skudt gennem røret, rotter eller regnvand, og det kan ofte afhjælpes med en spulning, friskæring af rødder eller en punktreparation. Men der kan også være større skader, som kan kræve en opgravning.

Rotteproblemer kan oftest afhjælpes med installation af rottespærre, og mange brudskader kan udbedres med en strømpeforing af kloakrøret uden opgravning.

Vi graver ikke ud til kloakken hvis det kan undgås, og mange skader kan udbedres unden gavearbejde. Kloak TV-inspektionen vil fortælle os præcis hvad der skal til.

Er du i gang med en større renovering af dit badeværelse, kan det være en god idé at lave en TV inspektion af kloakkerne, inden du installerer din nye sanitet.

Hvornår bruger man TV inspektion?

Forsikringssager
Tilstoppet kloak
Lokalisering af kloaklugt
Ejendomshandel/tilstandsrapport
Forebyggende vedligehold

Skal vi kigge på dine kloakker?

Hvis du er interesseret i en TV inspektion af dine kloakker, så tag fat på os.