VVS og vandinstallationer

Vandinstallationer dækker groft set over alle VVS installationer der er forbundet efter din vandmåler, og helt frem til dine haner, toiletter og hvidevareinstallationer.

Et godt og velholdt vandsystem i dit hjem sikrer en god og stabil forsyning til dine haner og minimerer risikoen for vandskader.

Vi hjælper med alle former for vandinstallationer, lige fra komplette installationer i forbindelse med nybyg, til mindre tilslutninger og vedligehold.

Vandinstallation i nybyggeri

De fleste vandinstallationer bliver støbt ned i fundamentet eller skjult i væggene. Det er derfor vigtigt at du tænker alle dine behov og scenarier igennem, inden du påbegynder dit byggeprojekt, da kan være meget omfattende at ændre på efterfølgende.

Vi anbefaler derfor, at du tager i fat rådgivningen tidligt i planlægningsprocessen. Vi har lang erfaring med nybyggeri, og set de fleste fejl, og ved derfor hvordan du undgår dem.

Vi er med hele vejen, indtil den sidste hane er monteret.

Udskiftning af vandinstallationer

I ældre huse er det ofte nødvendigt med hele eller delvise udskiftninger af vandinstallationerne.

Det kan være alt fra udskiftning af rørledninger til et toilet eller en vandhane. Uanset hvad det drejer sig om, skal vi nok hjælpe.

Brug vores erfaring til at finde de bedste og mest ideelle løsninger, når du skal udskifte dine vandinstallationer, så du sikrer at dine bruger dine penge korrekt.

Energioptimering af din vandforsyning

I ældre huse især, kan det ofte svare sig at du får energioptimeret dine vand- og varmeinstallationer.

Energi, forsyning og opvarmning bliver dyrere og dyrere. I mange danske huse, kan der være mange penge at spare, ved at energioptimere VVS installationerne. Det er både fornuftigt i forhold økonomien, men også for miljøet.

Vi hjælper med at lave et energitjek på din bolig, og kommer med et forslag til en energioptimering af dit hjem.

Nogle gange kan det være små tiltag, der gør en stor forskel, så det behøver ikke nødvendigvis være store investeringer der skal til.

Eksempler på vandinstallationer

Rørføring til forsyning
Etablering af nye stik
Udskiftning af varmtvandsbeholder
Vandsikring
Blødgøringsanlæg
Regulering af vandtryk

Skal vi hjælpe dig med dit projekt?

Står du med et projekt, hvor du har brug for en kyndig og professionel partner, til dine vandinstallationer?

Kontakt os for en snak om, hvordan vi sammen kan komme godt i mål med dit projekt.