Vi hjælper med VVS og kloakinstallation i Kolding

Skal du bruge hjælp til din VVS eller kloak i Horsens?

Hos Jysk VVS og kloak i Horsens, kan vi hjælpe dig med alle former for VVS og kloakinstallationer. Udført med stor ekspertise.

Skal du bruge hjælp til dine VVS opgaver i Horsens, vil vi meget gerne hjælpe dig. Vores erfaring rækker fra almindelig servicering af VVS til installation af nye varmeinstallationer - og langt derud over. Kontakt os, hvis du skal installere fjernvarme, varmepumper, større varmeanlæg eller lave energioptimering - eller noget helt andet.

Kloakrenovering i Kolding

Vi har specialiseret os i renovering og reparation af kloakker og faldstammer i både private boliger og erhvervsejendomme, og kan også hjælpe dig i Kolding.

Vi udfører blandt andet udskiftning af nuværende installationer men med nænsom og besparende renovering af eksisterende installationer gennem brug af strømpeforing.

Det er oftest ikke nødvendigt at udskifte kloakinstallationer, når de ikke længere fungerer som de skal. Dine kloakker og faldstammer kan nemlig sagtens renoveres ved hjælp af en strømpeforing.

Strømpeforing er en teknik, hvor man indfører en ny glasfiber og polymerlining på indvendig side af den eksisterende installation.

Find mere information om kloak og faldstammerenovering med strømpeforing på nedenstående links.