Billunds VVS og kloakinstallatør

Søger du VVS-installatør og kloakmester i Billund?

Billund er vores hjemmebane for VVS og kloak i Billund og omegn. Vi kan hjælpe dig med alle former for VVS og kloakinstallationer med stor ekspertise med bland andet vand-, varme, gas- og kloakinstallation.

Skal vi også hjælpe dig med dine VVS opgaver i Billund, så tag endelig kontakt til os. Vores omfattende erfaring med både almindelig servicering af VVS samt installation af nye varmeinstallationer i Billund er lang, kan blandt andet hjælpe dig med fjernvarmeinstallation, varmepumper, større varmeanlæg og energioptimering - men også alt det andet.

Renovering af kloak i Billund

Vi har specialiseret os i både renovering og reparation af kloakker og faldstammer i både private boliger og erhvervsejendomme. Vi vil meget gerne hjælpe med både udskiftning af nuværende installationer men også med nænsom og besparende renovering af eksisterende installationer gennem brug af strømpeforing.

Du behøver oftest ikke udskifte kloakinstallationer, når de stopper med at virke. Dine kloakker og faldstammer kan renoveres ved hjælp af en strømpeforing.

Strømpeforing er en teknik, hvor man indfører en ny glasfiber og polymerlining indeni den eksisterende installation.

Læs mere om renovering af kloak og faldstammer med strømpeforing på nedenstående links.