Installation af sanitet

Skal du renovere dit køkken eller badeværelse, så lad os hjælpe at sikre at saniteten er korrekt for forsvarligt installeret.

Ukorrekte installerede armaturer, vaske eller toiletter kan gøre stor skade på din bolig. Derfor er det vigtigt, at du bruger fagfolk der har den nødvendige kompetence til at sikre, at installationerne er udført korrekt.

Hosk Jysk VVS og Kloak udfører vi alle former for sanitetsopgaver, og altid med stor omhu og respekt.

Renovering af badeværelse

Når du skal renovere dit badeværelse, kan vi hjælpe med installation af toiletter, indbygningscisterner, brusearmaturer, håndvaske, vandhaner og blandingsbatterier.

Vi går ikke, før vi har sikret at alt fungerer korrekt - og så gør det jo ikke noget at vi også er eksperter i vand og kloak, i tilfælde af at det viser sig, at det giver problemer mens vi installerer.

Vedligeholdelse og servicering

Det er ikke uvant, at sanitet med tiden skal serviceres. Vi har meget kalk i vandet i Danmark, og derfor opstår der uundgåeligt kalkaflejringer i dine armaturer og installationer.

I nogle tilfælde kan det løses med en servicering, andre gange skal installationerne udskiftes. Uanset er vi behjælpelige med at løse opgaven bedst muligt for dig.

Energioptimering med sanitet

Der er sket meget med saniteten de senere år, og det kan derfor være en økonomisk fordel at udskifte dine gamle installationer.

Ældre toiletter bruger op imod 50% mere vand end nye, og det samme gælder for ældre blandingsbatterier og haner.

Søger du råd og vejledning til at vælge de rigtige løsninger, kan vi anbefale at få lavet et energitjek og energioptimering af din bolig.

Eksempler på sanitetsopgaver

Blandingsbatterier og håndvaskarmaturer
Udskiftning af toilet
Udskiftning af håndvaske og badekar
Installation af brusekabine

Skal vi hjælpe dig med dit badeværelses- eller køkkenprojekt?

Lad os være med på dine drømmeprojekter.

Så sikrer vi, at dine drømme ikke udvikler sig til mareridt.