VVS og kloakarbejde i offentlige virksomheder og institutioner

Igennem årene har vi løst mange opgaver for offentlige institutioner og virksomheder, og har opbygget omfattende erfaring med håndtering af alle typer opgaver i det offentlige.

Grundlæggende er offentlige virksomheder er ikke så meget anderledes end andre virksomheder. Vi har gennem årene udført mange opgaver for statslige og offentlige institutioner rækkende fra administrationsbygninger til hospitaler, og vi forstår vigtigheden af et godt og tillidsbaseret samarbejde.

Fokus på regler og standarder

Vi forstår vigtigheden i at forstå og overholde alle gældende regler og standarder inden for VVS- og kloakområdet og sikre, at vores løsninger er i overensstemmelse med de højeste branchestandarder. Det gælder med alt arbejde vi udfører, og vi sikrer at arbejdet er korrekt dokumenteret, så i kan være trygge ved at alle procedurer og standarder er overholdt.

Alle typer VVS-opgaver i det offentlige

Vi kan hjælpe jer med alle typer opgaver indenfor VVS og kloakfagen - store som små.

Vi mener at det er vigtigt ikke at skelne mellem omfanget af opgaven, men mere fokusere på et godt og sundt samarbejde, hvor alle opgaver løses med lige stor omhu og omhyggelighed.

Er i interesseret i at snakke mere om, hvordan vi kan hjælpe jer med jeres VVS og kloak opgaver i det offentlige, så kontakt os meget gerne.

Eksempler på opgaver vi løser i det offentlige

Som totalleverandør af VVS og kloakydelser, kan vi hjælpe med alle gængse og også mere komplekse opgaver, herunder eksempelvis:

Ovenstående er blot eksempler, og er ikke udtømmende. Så kontakt os med jeres opgaver, uanset art, så sikrer vi proffesionel og korrekt udførsel.